De naam ‘Orion Precision’

In de Griekse mythologie was Orion een reus en een machtig jager. Er zijn meerdere verhalen bekend in de Griekse oudheid en al die verhalen zijn een weerspiegeling van het Orion Precision team: een tikje arrogant, loyaal en houden van een uitdaging. Ruud is een bekwaam jager, en ondanks dat het team klein is, willen ze toch reusachtige prestaties neerzetten!


Precision staat voor precisie in de schietsport in het algemeen. Precisie schieten gebeurt niet enkel op wedstrijden, maar ook tijdens de jacht is secuur schieten een vereiste. Geen schade aan derden aanrichten en nauwkeurig afschot zonder lijden is wat elke jager zou moeten nastreven.

Tot slot het sterrenlichaam Orion. De groep sterren welke tezamen Orion vormen is een van de meest heldere sterrenbeelden. De sterren stralen, geven veel licht. Vooral tijdens de winterperiode op heldere winteravonden is dit sterrenlichaam heel duidelijk zichtbaar op het noordelijk halfrond. Het team wil stralen, een voorbeeld zijn naar de rest en zichtbaar aanwezig zijn.

Naam Orion Precision Header

Onze sponsoren:


Nieuws:

Ook een e-mail met het laatste nieuws?

Laat je e-mail adres achter op info@orion-precision.com


Mrt 2013: Ronny Meiboom bouwt klapkolf voor Tikka T3 sporter


Feb 2013: Ronny & Ruud doen mee aan Longshot 2013!


Nov 2012: Ruud tweede op Nederlands Kampioenschap PVCN (kogel)


Orion Precision onderstreept veilig en zorgvuldig gebruik van wapens en munitie.

Voor gebruik van deze website en de naam Orion Precision, klik hier!

Copyright Orion Precision 2013 -  Voor gebruik van deze website en de naam Orion Precision, klik hier!Logo Orion Precision

Volg het Orion Precision Shooting team op Facbook!