Tikka T3 Sporter Klapkolf project

Juni 2012 t/m februari 2013


Het kan gebeuren, de kolf van je geweer breekt!  Dit overkwam Ronny Meiboom van Orion Precision. Zijn Tikka T3 Sporter kolf brak in tweeën. Ontzettend vervelend en je moet je geweer naar de geweermaker brengen. Zelfs al wil je je gebroken of gescheurde kolf door een standaard kolf laten vervangen, het blijft een uiterst nauwkeurig klusje dat je toch het beste door een specialist kunt laat uitvoeren.


Nu is Ronny zelf geweermaker. Hij heeft gekozen om zijn kolf niet te vervangen door een standaard kolf, maar zelf een hele nieuwe kolf te bouwen vanuit ruw materiaal. Ronny heeft dit project in de afgelopen maanden op foto bijgehouden voor zijn Orion Precision fans. Bekijk nu de foto reportage van de ontwikkeling van de custom-built Tikka T3 Sporter Folding Stock!

Header Orion Precision

Klik op onderstaande foto’s  om het project in detail te bekijken!

Inclusief foto’s van het eindresultaat van de vernieuwde Tikka T3 Sporter met klapkolf in verschillende standen en posities!

Onze sponsoren:


Nieuws:

Ook een e-mail met het laatste nieuws?

Laat je e-mail adres achter op info@orion-precision.com


Mrt 2013: Ronny Meiboom bouwt klapkolf voor Tikka T3 sporter


Feb 2013: Ronny & Ruud doen mee aan Longshot 2013!


Nov 2012: Ruud tweede op Nederlands Kampioenschap PVCN (kogel)


Orion Precision onderstreept veilig en zorgvuldig gebruik van wapens en munitie.

Voor gebruik van deze website en de naam Orion Precision, klik hier!

Copyright Orion Precision 2013 -  Voor gebruik van deze website en de naam Orion Precision, klik hier!Logo Orion Precision

Volg het Orion Precision Shooting team op Facbook!