Onze sponsoren:


Nieuws:

Ook een e-mail met het laatste nieuws?

Laat je e-mail adres achter op info@orion-precision.com


Mrt 2013: Ronny Meiboom bouwt klapkolf voor Tikka T3 sporter


Feb 2013: Ronny & Ruud doen mee aan Longshot 2013!


Nov 2012: Ruud tweede op Nederlands Kampioenschap PVCN (kogel)


Orion Precision onderstreept veilig en zorgvuldig gebruik van wapens en munitie.

Voor gebruik van deze website en de naam Orion Precision, klik hier!

Copyright Orion Precision 2013 -  Voor gebruik van deze website en de naam Orion Precision, klik hier!Logo Orion Precision

Volg het Orion Precision Shooting team op Facbook!

April 2012
Zaterdag 21 april 2012: De wedstrijd!


Vanochtend om 8 uur stonden Ronny en Ruud van Orion Precision klaar op de Nietoperek schietbaan. Een spannende dag; de dag waar het team al maanden naar toe heeft geleefd: De Longshot wedstrijd! De heren schieten vier ronden. Ze beginnen met de 300 meter, gevolgd door de 600 en 800 meter. Uiteindelijk komen de schutters aan het einde van de dag op de 1.075 meter in actie.


Resultaten 300 en 600 meter

In de loop van de middag kont het eerste sms-je binnen. Op de 300 meter is goed geschoten. Beide heren halen meer dan 90 punten. Ronny schiet 92 punten en Ruud volgt met 91 punten. Op de 600 meter schiet Ronny 60 punten en Ruud behaalt 68 punten. De eerste twee afstanden zijn met tevredenheid afgesloten.


Superscore op de 800 meter

Een paar uur later volgt een nieuw sms-je met uitslagen en triomf stemming. Ronny heeft super geschoten op de 800 meter: 86 punten! Met 64 punten doet Ruud leuk mee. Het gevoel is super en het Orion Precision team is best trots op hunzelf. Nog één afstand te gaan. De Longshot 1.000+ meter afstand!


Goede resultaten op 1.075 meter

In de loop van de vooravond komen de uitslagen per sms binnen. Ronny heeft 50 punten geschoten en Ruud 62 punten geschoten op de langste afstand. Super geschoten met grote uitroeptekens. Mooie groepjes, op de kaart, geen grote afzwaaiers en mooie punten.


Per telefoon laat Ruud nog weten dat het een mooie dag is geweest en dat de mannen tevreden zijn over hun prestaties. De kilometer is geschoten en het team doet leuk mee. Niet slecht voor de eerste Longshot. Ruud en Ronny zijn moe en de foto’s moeten nog even wachten. De wedstrijd zit erop.


De uitslag...

Als team is Orion Precision op de 6e positie geëindigd.
Individueel is Ronny op de 12e positie geëindigd en Ruud op de 24ste plaats.

Op de 1.075 meter is Ruud 4e geworden en Ronny behaalde de 9e positie!

Een wereld prestatie voor de mannen die voor het eerst aan de Longshot meededen!

Header Orion Precision